Hľadať produkt:

Závitky z losa s brusnicovým chutney

(3-4 porcie)

700 g stehna z losa
150 g syra s modrou plesňou
huby kuriatka
petržlen
maslo na opečenie
300 ml smotany 

Opečte kuriatka na masle. Mäso opečte a pokrájajte na veľmi tenké kúsky. Položte ich na dosku na krájanie a jemne naklepte. Syr nakrájajte na rovnaký počet kúskov ako mäso. Mäso osoľte a koreňte čiernym korením. Na každý kúsok mäsa položte kúsok syra, trocha petržlenu a húb a zaviňte ho. Závitky opečte na masle dohneda, potom zo šťavy z mäsa a smotany urobte omáčku, v ktorej sa závitky pol hodiny povaria.

Brusnicové chutney

Zohrejte brusnice a cukor na malom množstve oleja. Pridajte zázvor a ocot a priveďte do varu, potom nechajte vychladnúť.